• English
Remarq
afbeelding

HR Interim

Tijdelijke HR expertise nodig? Remarq is een partner als het gaat om HR Interim management. Wij bieden professionele en deskundige hulp bij processen, projecten of ter overbrugging…….. binnen uw organisatie. Voor zowel de noodzakelijke continuďteit als de gewenste veranderingen. Voor HR vraagstukken van strategisch tot operationeel managementniveau, voor kortlopende en langlopende opdrachten, voor extra capaciteit, vervanging of expertise, kunt u bij Remarq terecht. Het uit handen geven van HR vraagstukken is een vertrouwenskwestie. Het begrijpen van de specifieke opdrachtdoelstellingen en de bijbehorende verantwoordelijkheden alsmede begrip van uw business en organisatiecultuur staan bij Remarq centraal. Wij vervullen deze positie graag op interim basis (dit kan ook op basis van een aantal dagen of dagdelen per week/maand).
 
Kortom: geen vaste HR Manager in dienst, is uw HR Manager tijdelijk niet beschikbaar, of is er extra ondersteuning of expertise nodig voor HR vraagstukken? Kies dan voor een HR Interim oplossing!
 
Waarom Remarq?
  • Professioneel en deskundig
  • Pragmatisch en hands-on mentaliteit
  • Persoonlijk en klantgericht
  • Combineert HR know-how met de business
 
Bent u op zoek naar een HR professional, inzetbaar als HR adviseur of business partner? Of zoekt u een HR Manager voor begeleiding van een organisatieverandering, een specifiek project of een waarneming? Belt u voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken op 06 - 551 22221.