• English
Remarq
afbeelding

Paul Zantingh

Remarq is in 2002 opgericht door Paul Zantingh. Na uiteenlopende sales- en marketingfuncties bij verschillende bedrijven in de healthcare industrie is zijn carrière als consultant bij Converge Human Capital Solutions gestart. Paul is een energieke, dynamische HR professional. Pragmatisch en verbindend. Hij heeft ruime ervaring binnen uiteenlopende organisaties en is breed inzetbaar. Een HR professional die HR know-how weet te combineren met de business.

Monique Wildschut

Monique Wildschut runt Remarq sinds 2006 samen met Paul. Na haar studie Logopedie en Psychologie is zij als neuropsycholoog werkzaam geweest. Zij heeft veel ervaring opgedaan in het onderwijs en de gezondheidszorg. Daarna is zij jarenlang werkzaam geweest als projectmanager en account director in de reclame, communicatie en recruitmentbranche. Binnen Remarq is haar voornaamste taak procedures ‘smooth’ te laten verlopen.

Door een sterke focus op de persoonlijke aanpak, betrouwbare en degelijke procedures en het streven naar langdurige relaties wil Remarq zich onderscheiden voor haar opdrachtgevers en kandidaten.