• English
Remarq
afbeelding

Werving en selectie

Remarq is gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals van verschillende niveaus en disciplines in uiteenlopende sectoren. We worden ingeschakeld door nationale en internationale bedrijven. Grote en kleine organisaties. Onze opdrachtgevers zijn net zo divers als onze kandidaten. Remarq prijst zich gelukkig met de opdrachtgevers waar zij voor mag werken. Onze opdrachtgevers zijn net zo divers als onze kandidaten. Onze belangrijkste ‘tool’? Door onze ervaring, kennis en grondige methodiek, zoeken én vinden wij mensen, die niet alleen op papier maar ook in de praktijk de beste zijn.

Hierbij behartigen wij twee belangen: voor de opdrachtgevers streven wij ernaar de ideale kandidaat te vinden, en andersom voor kandidaten de ideale werkplek te vinden. Zo zorgen we dat beide partijen aan een langdurige en succesvolle samenwerking beginnen.

Onze gedegen aanpak spreekt vooral professionals aan voor wie hun baan belangrijk is, die carrière willen maken en die zich graag verder willen ontwikkelen. Voor onze opdrachtgevers is dit de beste garantie op kwalitatief goede medewerkers die gemotiveerd zijn en er echt voor willen gaan. En dit betekent voor onze kandidaten weer dat wij interessante potentiële werkgevers in portefeuille hebben.

Bent u toe aan een nieuwe stap in uw carrière dan zoeken wij ook graag voor u de ideale functie. Dit doen we na een uitgebreide kennismaking, waarin u meer kunt vertellen over uw wensen, competenties en ervaring. Neem voor een oriënterend gesprek contact met ons op via of bel ons op 06 - 551 22221!