• English
Remarq
afbeelding

Werving en selectie

Remarq werft, selecteert en plaatst al meer dan 10 jaar succesvol professionals van verschillende niveaus en disciplines in uiteenlopende sectoren. We worden ingeschakeld door nationale en internationale bedrijven.
 
Onze belangrijkste ‘tool’? Door onze kennis en ervaring weten we écht wat iemand bijvoorbeeld maakt tot een goede Quality Manager, Validation Engineer, Technical Support Specialist, Product Manager, Medical Advisor, Sales Manager, Account Manager of Rayon Manager. Gecombineerd met onze grondige methodiek, zoeken én vinden wij mensen, die niet alleen op papier maar ook in de praktijk de beste zijn.
 
Onze opdrachtgevers zijn net zo divers als onze kandidaten. Ze hebben één overeenkomst: allen zijn op zoek naar een juiste match tussen vraag en aanbod. Hierbij behartigen wij twee belangen: voor de opdrachtgevers streven wij ernaar de ideale kandidaat te vinden, en andersom voor kandidaten de ideale werkplek te vinden. Zo zorgen we dat beide partijen aan een langdurige en succesvolle samenwerking beginnen. U kunt ons bereiken op 06 - 551 22221.